Maca téks dina basa Cina

Kuring ngatur sorangan tugas nulis akting sora tina téks dina basa Cina.Ieu mangrupikeun masalah anu saderhana upami anjeun parantos gaduh pangalaman, tapi nalika anjeun ngamimitian ngalakukeunana ti mimiti, anjeun bakal ngumpulkeun seueur masalah anu kahayangna bakal ngaleungit langkung awal.JavaScript mangrupikeun basa anu fungsional pisan, sigana gaduh sadayana anu dipikahoyong ku haté anjeun.

Hayu urang tingali versi ahir anu anjeun tiasa nempelkeun kana DevTools sareng pariksa deui.

var utterance = new SpeechSynthesisUtterance('菜');
var voices = window.speechSynthesis.getVoices();
utterance.voice = voices.filter(function(voice) { return voice.lang == 'zh-CN'; })[0];
window.speechSynthesis.speak(utterance);

zh-CN - ieu kumaha basa Cina ditunjuk dina bowels browser.Dina program urang, urang milarian browser pikeun sora basa Cina, sarta nyoba baranahan frase urang.Ieu praktis teu béda ti voicing sagala basa séjén.Tapi aya sababaraha nuances di dieu.Nyaring rupa-rupa basa anu sayogi kami mendakan 2 sora zh-CN Cina.Nol bakal janten sora awéwé, sareng anu kahiji nyaéta sora lalaki.

Awéwé

utterance.voice = voices.filter(function(voice) { return voice.lang == 'zh-CN'; })[0];

Jalu

utterance.voice = voices.filter(function(voice) { return voice.lang == 'zh-CN'; })[1];

Salaku tambahan, lakonan sora bakal béda ti browser ka browser sareng ti alat ka alat.Browser Chrome gaduh sora sorangan, browser Edge parantos béda-béda, langkung pikaresepeun, ku jalan kitu, sareng browser Opera henteu aya sora, janten moal aya akting sora.

Kode ieu bisa ngagantung dina tombol jeung sora hal anjeun sorangan.

function say(voiceId){
    let text = document.getElementById("pole").innerHTML
    console.log (text)
    var utterance = new SpeechSynthesisUtterance(text);
    var voices = window.speechSynthesis.getVoices();
    utterance.voice = voices.filter(function(voice) { return voice.lang == 'zh-CN'; })[voiceId];
    window.speechSynthesis.speak(utterance);
}

sareng kode tombol:

<button onclick="say(1)">👨🔉</button>

Henteu aya masalah sanés sareng akting sora.Oh enya, kumaha éta sadayana tiasa dianggo dina smartphone.Leres, saé, khususna dina browser Edge mobile.Ku jalan kitu, dumasar kana téknologi ieu, kuring nyobian ngadamel microservice pikeun diajar basa Cina, ieu:

http://jkeks.ru/china .Sagalana dilaksanakeun persis sakumaha kuring dijelaskeun di dieu.





bg bs ca ceb co cs cy da de el en eo es et fa fi fr fy ga gd gl gu ha haw hi hmn hr ht hu id ig is it iw ja jw ka kk km kn ko ku ky la lb lo lt lv mg mi mk ml mn mr ms mt my ne nl no ny or pa pl ps pt ro ru rw sd si sk sl sm sn so sr st su sv sw ta te tg th tk tl tr tt ug uk ur uz vi xh yi yo zh zu
Text to speech
QR-Code generator
Parsedown cheatsheet. Markdown
Filter data by column with regular expressions
Engines for creating games on LUA ?
JavaScript: draw a point
JavaScript: Speaking text in Chinese